duminică, 13 mai 2012

Spitalului de Oftalmologie - nici o declaratie de avere depusa la ANI!

Inca o "performanta":
Conducerea Spitalului de Oftalmologie nu a trimis pana in prezent (13.05.2012) nici o declaratie de avere sau de interese la ANI (vezi mai jos fotocopie dupa documentul doveditor)


Ce spune Legea 176/2010:
"ART. 2
Declaratiile de avere si declaratiile de interese se completeazã potrivit anexelor nr. 1 si 2 si se trimit Agentiei copii certificate, impreuna cu codul numeric personal al declarantului."


ANI pica testul lasitatii in fata coruptilor
Agentia Nationala de Integritate refuza sa intervina si sa amendeze conducerea spitalului, folosind ca pretext o asa-zisa prescriere (inexistenta in realitate) [Link]

Acum ceva timp scriam pe blog ca Spitalul de Oftalmologie a devenit un fel de stat in stat, unde nu se mai aplica legile Romaniei si nimeni nu indrazneste sa intervina. Din nefericire, afirmatia mea este iarasi confirmata, de data asta de ANI.
Recent, am primt un raspuns de la ANI unde este specificat ca in arhiva lor nu se gaseste nici o declaratie de avere sau de interese trimisa de Spitalul de Oftalmologie. Aveti documentul mai jos:


Asadar, nu e de ajuns ca Monica Pop ocupa 10 functii in acelasi timp si se afla in incompatibilitate [Link]. Nu e de ajuns ca din aprox. 15 oameni cu functii de conducere din spital, numai doi isi depun declaratii de avere [Link].
Acum trebuie sa aflam ca cei din spital nici macar nu se mai deranjeaza sa-si trimita putinele declaratii la ANI. Acum, sincer, daca tot nu-i atinge nimeni nici macar cu o floare, de ce s-ar mai sinchisi de asemenea fleacuri?
Monica Pop continua sa ne demonstreze ca este imuna la legi si ca nici o autoritate din Romania nu are curajul sa o puna la punct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu